Yeni sezonda Nwakaeme bombası! Nijeryalı yıldız yeniden Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni sezonda Nwakaeme bombası! Nijeryalı yıldız yeniden Türkiye'ye geliyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Anthony Nwakaeme'nin yeniden Karadeniz ekibine döneceği iddia edildi. Bordo-mavililerin yeni yönetiminde yer alan Nevzat Kaya'nın sözleri taraftarları heyecanlandırdı.

Gelecek sezonun planlamasını yapan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme ismi gündeme geldi. Sezon başı sözleşmesi bitince Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fahya'ya transfer olan Nijeryalı yıldızın yeniden döneceği konuşuluyor.

Türkiye'de kaldığı sürece ortaya koyduğu performansla taraftarları kendisine hayran bırakan Nwakaeme'nin yeniden dönmeye sıcak baktığı iddia edildi. Ahmet Ağaoğlu'nun görevi bırakmasıyla başkan seçilen Ertuğrul Doğan'ın ekibinde yer alan Nevzat Kaya, "Başkan, hoca isterse Nwakaeme'yi seve seve getiririm" sözleriyle camiada heyecan yaratmıştı. Galatasaray  ve Fenerbahçe'nin de yaz transfer döneminde yakından takip ettiği 34 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un sezon sonunda resmi bir görüşme yapacağı belirtildi. 

NWAKAEME GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Al-Fahya ile 18 resmi maça çıkan Nwakaeme, 8 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun kazandığı yüksek ücrete rağmen yeniden Avrupa'ya dönmeyi planladığı ortaya çıktı. 

Trabzonspor ile 3 kupa kazanan Nwakaeme, 2018-2019 ve 2021-2022 sezonları arasında bordo mavili formayı terletti. Taraftarın özel sevgisini kazanan yıldız oyuncu toplam 145 resmi maça çıkarak 47 gol ve 40 asistlik performansa imza atmıştı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...