Yeni transferler gelince Kerem Aktürkoğlu coştu! Galatasaray Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Yeni transferler gelince Kerem Aktürkoğlu coştu! Galatasaray Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray, 3 puanı 3 golle aldı. Transferin son günü 5 yıldızı birden açıklayan ve gücüne güç katan Galatasaray, "semt derbisi"nde Kasımpaşa'yı Kerem Aktürkoğlu'nun etkili futbolu ve golleriyle geçti. Gomis'in ligdeki 4. golünü attığı maçta yeni transferlerden Yusuf Demir ve Rachica ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Icardi ile Mata maçı locadan izledi. Sezona 3'te 0'la başladıktan sonra son 2 maçını kazanan Kasımpaşa ise 1-0 öne geçtiği maçta yenilmekten kurtulamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'yla Galatasaray kozlarını paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve Volkan Bayarslan yönettiği mücadeleti Galatasaray 2 - 3 kazandı. Kerem Aktürkoğlu attığı 2 şık golle maça damgasını vurdu.

KASIMPAŞA - GALATASARAY (2-3) ÖZET İZLE 

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Sadık, Graovac, Mortadha, Tirpan, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Celina, Bahoken

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

BAFETİMBİ GOMİS YİNE ATTI

Kasımpaşa'dan orta-kafa-gol! Galatasaray bu sezon rakip sahada ilk kez gol yedi. Kamerunlu golcü Stéphane Bahoken 16'da Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi.

Bafetimbi Gomis'ten hemen cevap! Yunus Akgün'ün asisti, Gomis'in golü 20'de skor 1-1 oldu. Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son 11 golün 8'i Gomis'ten geldi. Bu sezon Galatasaray'da Gomis'ten başka gol atan oyuncu yok.

Sergio Oliveira (3) bu sezon Süper Lig'de en direklere en fazla takılan isim!

Yeni transferler gelince Kerem Aktürkoğlu coştu! Galatasaray Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

KEREM AKTÜRKOĞLU COŞTU

50'de Sergio Oliveira'nın ara pasında bitiriciliğini konuşturan Kerem Aktürkoğlu takımını 1-2 öne geçirdi. 69'da ise ceza sahası dışından kariyerinin en güzel gollerinden birini attı. Kasımpaşa tecrübeli stoperi Sadık Çiftpınar'la 90. dakikada tabelayı belirledi. Sadık'a asisti yapan isim eski Galatasaraylı Aytaç Kara oldu.

Ligde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, topladığı 13 puanla zirve yarışında. Kasımpaşa'nın ise 6 maçta 6 puanı var

Sarı-kırmızılı takımda 2 futbolcu, Kasımpaşa müsabakasında forma giyemedi.

Ligde 5. haftadaki Gaziantep FK maçında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı ile sakatlığı devam eden Fredrik Mitdsjö, lacivert-beyazlı takım karşısında süre alamadı.

Yeni transferler gelince Kerem Aktürkoğlu coştu! Galatasaray Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

MAURO ICARDİ OYNUYOR MU?

Icardı, Mata ve Midstjö kadroda yok.  Dubois, Yusuf Demir, Rashica ve Mathias Ross kadroda yer aldı.

Sarı-kırmızılılar, 8 Eylül'de kapanan birinci transfer ve tescil döneminin son saatlerinde Mauro Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross ve Milot Rashica'yı kadrosuna kattı.

Gomis'in ligdeki 4. golünü attığı maçta yeni transferlerden Yusuf Demir ve Rachica ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Icardi ile Mata maçı locadan izledi. 

Yeni transferler gelince Kerem Aktürkoğlu coştu! Galatasaray Kasımpaşa'yı 3 golle geçti

GALATASARAY AZ GOLLÜ MAÇLARIN TAKIMI OLDU!

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de çıktığı 6 maçta 7 gol atıp, 4 gol yedi.

Yaptığı 6 lig maçının 3'ünde kalesini gole kapatan "Cimbom", diğer 3 maçta rakiplerinin 1'er golüne engel olamadı.

Galatasaray, skor üretme anlamında ise 6 karşılaşmanın 4'ünde rakip fileleri havalandırırken, 2 mücadelede gol sevinci yaşayamadı.

Galatasaray'ın bu sezon bulduğu 7 golün 4'ünü Bafetimbi Gomis kaydetti.

Fransız santrfor, sarı-kırmızılı ekibin 1-0 kazandığı Fraport TAV Antalyaspor ve HangiKredi Ümraniyespor maçları ile 2-1 galip bitirdiği Gaziantep FK maçlarında birer kez ağları havalandırdı.

Galatasaray'ın Gomis haricinde tek golünü ise Gaziantep FK mücadelesinde Stylianos Kitsiou kendi kalesine atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...