Zaha ve Icardi transferlerini yapan Galatasaray'ın yeni planı taraftarları heyecanlandırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Zaha ve Icardi transferlerini yapan Galatasaray'ın yeni planı taraftarları heyecanlandırdı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle gündem olan Galatasaray, adeta fırtına estiriyor. Canlı yayında yeni sezon hedeflerinden söz eden Erden Timur, Avrupa şampiyonluğunu işaret etti.

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle rakiplerine mesaj veriyor.

Son olarak Fenerbahçe'nin elinden Wilfried Zaha'yı kapan Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaştı.

Dün akşam transfer sürecine dair Bloomberg TV'ye konuşan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yeni sezonda Avrupa'da şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Zaha ve Icardi transferlerini yapan Galatasaray'ın yeni planı taraftarları heyecanlandırdı

ERDEN TİMUR AÇIKLADI, ICARDI GİBİ 2-3 İSİM DAHA GELİYOR

İnsan hayalini paylaşmaktan bazen imtina ediyor. Duygular çerçevelendiğinde duygu olmaktan çıkıyor. Bu iş bir tutku işi. Bizim hayalimiz tekrar Avrupa şampiyonu olmak. Belki bu sene Avrupa'da final oynayıp şampiyon olacağız. O yüzden Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz.

ERDEN TİMUR'DAN ANGELINO İTİRAFI

Samimiyeti karşı taraf hissettirince ne anlatmaya çalıştığını görüyor herkes. Angelino transferinde Leipzig'in CEO'su, 'Angelino, başka takımlardan bizim verdiğimiz maaştan çok daha yüksek teklif aldı, biz de kalmasını istiyorduk ama sanki çocukluğundan beri Galatasaray'dan teklif bekliyormuş gibi davrandı' diye bir şey söylemiş. Biz oyuncuya Leipzig'de kazandığının 150 bin Euro fazlasını verdik sadece. Barcelona'da yanına gittim. Değerli olduğunu hissetti. Doğruluğu, değerli olanı konuştuk. Bu dünyada samimi olan prim yapıyor. Bu şekilde de kaliteli insanları ikna edebiliyorsunuz.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...