2023 model Nissan Qashqai kampanyaları kaçmaz! Faizsiz 280.000 TL kredi veya 40.000 TL indirim fırsatı başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
2023 model Nissan Qashqai kampanyaları kaçmaz! Faizsiz 280.000 TL kredi veya 40.000 TL indirim fırsatı başladı

T-Otomobil Haberleri

Yepyeni bir SUV sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren duyuru Japon otomotiv devi Nissan’dan geldi. Nissan, ülkemizde çok sevilen 2023 model Qashqai için 280 bin TL’ye varan faizsiz kredi veya 40 bin TL nakit alım indirimi yapıyor...

Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de SUV sınıfındaki araçlar büyük ilgi görmeye başladı. SUV denince akla ilk gelen modeller arasında da Nissan Qashqai geliyor. Bu segmentte yıllardır en çok satan otomobil modellerinden biri olan Nissan Qashqai için cazip satış kampanyaları devam ediyor.

Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Nissan Qashqai modelinde kaçırılmayacak bir fırsat gündeme geldi. Japon otomotiv devi Nissan’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu “Güncel sıfır araç kampanyaları” büyük ilgi görüyor. SUV segmentinde çok satan Nissan Qashqai sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmıyor.

2023 model Nissan Qashqai kampanyaları kaçmaz! Faizsiz 280.000 TL kredi veya 40.000 TL indirim fırsatı başladı

YENİ NİSSAN QASHQAİ E-POWER GÜNCEL KAMPANYASI

Türkiye’nin dört bir yanındaki Nissan yetkili satıcılarında geçerli sıfır araç kampanyaları başladı. Nisan ayına özel taşıt kredisi ve peşin alım indimi kampanyaları dikkat çekti. Şirketin resmi web sitesindeki bilgilere göre Yeni Nissan Qashqai E-Power satın alımında geçerli 280 bin TL, 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi kampanyası başladı. Yepyeni bir SUV satın almak isteyenleri heyecanlandıran bu kampanya sadece faizsiz taşıt kredisi ile sınırlı kalmadı. Ayrıca isteyenler nakit alıma özel 40 bin TL indirim imkanından yararlanabilecek.

NİSSAN QASHQAİ FAİZSİZ KREDİ VE İNDİRİM KAMPANYASI

Tüm yetkili Nissan bayilerinde kullanılabilecek faizsiz taşıt kredisi kampanyası 2023 model Nissan Qashqai satışında geçerli olacak. Bireysel müşterilere özel hazırlanan bu kampanyada Nissan Qashqai için 240 bin TL, 12 ay vadeli, yüzde 0 faiz oranlı kredi fırsatı devam ediyor. Öte yandan taşıt kredisi kullanmadan satın almak isteyenlere ise yepyeni Nissan Qashqai modelinde geçerli 40 bin TL nakit alım indirimi yapılıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemoli27 Nisan 2023 19:43

Araba yok 1 Indirimi bayi yapmıyo 2 Kredi koşulları da bayi kabul ederse 3 1.5 milyonluk arabada 280k kredi neyine yarasın 4

Sonraki Haber Yükleniyor...