AnTuTu, en güçlü 10 Android telefonu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AnTuTu, en güçlü 10 Android telefonu açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

AnTuTu platformu, Temmuz 2023'ün en güçlü 10 Android telefonunu açıkladı. Sizin telefonunuz da listede olabilir...

Kıyasıya rekabetin devam ettiği akıllı telefon pazarının yeni liderleri belli oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlar, daha eski modellerin üzerine birçok yenilik koyarken, donanım ve tasarım yönünden üstünlük kurabiliyor. Android dünyasının çeşitliği de göz önüne alındığında onlarca telefon modelinin yarıştığını söyleyebiliriz. 

Sürekli sirkülasyon içerisinde olan mobil pazarda, en güçlü telefonların listesi de sık sık değişiyor. Bu testleri gerçekleştiren AnTuTu ekibi Temmuz ayının en güçlü 10 Android telefonunu sıraladı.

AnTuTu, en güçlü 10 Android telefonu açıkladı

AnTuTu'nun paylaştığı liste

EN GÜÇLÜSÜ RED MAGIC 8S PRO 

TGRT Haber'in derlediği bilgilere göre, AnTuTu’nun son verilerinde birinci sırada olan model, Red Magic 8S Pro oldu. Gücünü Qualcommm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alan telefon, 1633002 puan almayı başardı.

İkinci sırada ise, iQOO 11S modelini görüyoruz. 1629470 puan alan cihaz, yine Snapdragon 8 Gen 2 tarafından destekleniyor ve oldukça iddialı donanımsal özelliklere sahip.

Üçüncü sırada bulunan Vivo X90 Pro+ modeli, 1611508 puan toplamayı başardı. Bu telefon, 9 aydır piyasada ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle öne çıkıyor.

(Kaynak: AnTuTu) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...