Google Pixel 8 Pro selfie testinde başarısını bir kez daha ispatladı!

Düzenleyen: / Kaynak: DxOMark
- Güncelleme:
Google Pixel 8 Pro selfie testinde başarısını bir kez daha ispatladı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / DxOMark

DxOMark, Google'ın yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Pixel 8 Pro için selfie testi gerçekleştirdi. Cihaz üstün performansıyla dikkat topladı.

Google'ın geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Pixel 8 Pro, fotoğraf alanındaki yeteneklerini bir kez daha ortaya koydu. Cihaz, DxOMark tarafından gerçekleştirilen selfie testinde etkileyici bir sonuç elde etmeyi başardı.

145 puana sahip olan iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ve Huawei Mate 50 Pro ile birlikte Google Pixel 8 Pro aynı puanı alarak ikinciliği paylaşıyor. İlk sırada ise Apple'ın iPhone 15 Pro Max cihazı 149 puanla karşımıza çıkıyor.

GOOGLE PİXEL 8 PRO ETKİLEYİCİ SELFİE ÇEKİMLERİ VAAT EDİYOR

Testi gerçekleştiren DxOMark ekibi, kameranın beyaz dengesindeki doğruluğunu övgü ile karşıladı. Kamera özellikle de video sırasında iç mekan renk üretiminde öne çıktı. Pozlamanın genel olarak doğru olduğu kanıtlandı ve ayrıca sensör yüzlere odaklamada etkileyici sonuçlar elde etti.

Google'ın yeni amiral gemisi akıllı telefonunun ön kamerasının diğer güçlü yönleri arasında panorama modunda iyi sabitleme ve gün ışığı koşullarında hem fotoğraf hem de vidoelar için önemli ayrıntı seviyeleri karşımıza çıkıyor.

Google Pixel 8 Pro selfie testinde başarısını bir kez daha ispatladı!

DxOMark ayrıca Google Pixel 8 Pro modelinin eksi yanlarını da açıkladı. Yapılan testler sonucunda pek çok alanda cihaz başarılı bir performans gösterirken, birtakım olumsuz durumlar da ortaya çıktı.

Arka planı bulanıklaştıran bokeh modu bazen alan derinliği tahmininde yapaylıklar sunuyor. Öte yandan hem video hem de fotoğraflarda bir miktar gürültü yer alıyor. Bazı çekimlerde ise dengesiz odaklamalar meydana geliyor.

Bir önceki cihazsa kıyasla önemli bir iyileştirme, testte geniş çapta övgü alan otomatik odaklama özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Bu fonksiyon, Pixel 8 Pro'nun DxOMark'taki yüksek sıralamasında önemli bir rol oynamış gibi görünüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: DxOMark
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...