GTA 6 bir özelliğiyle gerçeği aratmayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
GTA 6 bir özelliğiyle gerçeği aratmayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

GTA 6 oyunu merakla beklenirken yeni bir sızıntı daha gündeme bomba gibi düştü. Oyunun, gerçekçiliği artıracak türden 'RDR2'nin sevilen bir özelliğiyle geleceği ortaya çıktı.

Grand Theft Auto 6'yı (GTA 6) bekleyenleri heyecandıran bir gelişme yaşandı. GTA serisinin devamı niteliğindeki oyunun bir özelliği ortaya çıktı. Dünya çapında en popüler oyunlar arasında gösterilen GTA'nın yeni serisi RDR 2'nin sevilen özelliğiyle gelebilir. Bu özellikle oyuncular daha fazla özelleştirme imkanına sahip olacak.

DİNAMİK SAÇ UZATMA SİSTEMİ GELİYOR

GTA 6 NEWS'in paylaştığı X gönderisine göre, Read Dead Redemption 2'de yer alan 'Dynamic Hair Growth' yani 'Dinamik Saç Uzatma' özelliği GTA 6'da da kullanılacak. Bu özellik sayesinde oyuncuların oluşturduğu karakterlerin saçları gerçekçi bir şekilde uzayacak.

GTA 6 bir özelliğiyle gerçeği aratmayacak

Henüz RDR2 oynamamış ya da bilmeyenler için, Dinamik Saç Uzatma özelliği, karakterinizin saçını ve sakalını zamanla uzamasını sağlayan bir sistem diyebiliriz. Bu aynı zamanda oyuncuların karakterlerini saçlarının ve sakallarının boyutuna göre daha özelleştirilebilir hale getirmelerini sağlayarak oyuna daha gerçekçi bir hava katacak.

Rockstar, bu özelliğin gerçekten oyun içi olup olmadığı ve GTA 6'nın ne zaman çıkacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Bununla birlikte, son raporlara göre, GTA 6'nın yaklaşık on yıldır geliştirilmekte olduğu ve 2024'e yakın bir tarihte Bully 2 adlı bir başka çok beklenen oyunla birlikte piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

(Kaynak: Gizmochina) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...