Guetamala Büyükelçisi TEKNOFEST'e hayran kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Guetamala Büyükelçisi TEKNOFEST'e hayran kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ankara'da düzenlene TEKNOFEST'e katılan Guetamala Ankara  Büyükelçisi Jairo David Estrada Barrios, Türkiye'nin teknolojik gelişmeleri hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Büyükelçi, iki ülke arasında imzalanabilecek anlaşmaların da sinyallerini verdi.

Guetamala Ankara  Büyükelçisi Jairo David Estrada Barrios, TEKNOFEST'e katılarak Türkiye'ye ait teknolojik gelişmeleri yakından takip etti. Büyükelçi, iki ülke arasında imzalanabilecek anlaşmalardan da bahsetti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Orta Amerika ülkelerinden Barrios, Türkiye'nin teknoloji alanında son yıllarda gelişim gösterdiğini, ülkesinin Türkiye'nin teknolojisinden faydalanmak istediğini söyledi.

Büyükelçi Estrada Barrios, Ankara Etimesgut Havaalanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'te yaptığı açıklamada, burada bulunmaktan dolayı "çok mutlu" olduğunu belirtti.

"HERKESİ TEKNOFEST'E DAVET EDİYORUM"

TEKNOFEST gibi etkinliklerin Türkiye'nin son yıllarda "teknoloji" alanında geldiği noktayı göstermek açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Estrada Barrios, "Fırsatı olan herkesi teknolojik araçları, silahları görmesi için TEKNOFEST'e davet ediyorum." dedi.

Türkiye ile Guatemala arasındaki işbirliğinin gelecekte daha da "derinleştirilebileceğini" vurgulayan Estrada Barrios, Guatemala'nın Türkiye'nin teknolojik gelişmelerinden faydalanmak istediğinin altını çizdi.

ANLAŞMALAR YOLDA

Estrada Barrios, iki ülke arasında "bilim ve teknoloji" alanında yeni bir anlaşma imzalamak için görüşmelerin sürdüğü bilgisini verdi. Ankara'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, 3 Eylül'de sona erecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...