iOS 17.2 beta 2 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

Düzenleyen: / Kaynak: 9to5Mac
- Güncelleme:
iOS 17.2 beta 2 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9to5Mac

Apple'dan iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ve Apple TV cihazları için yeni güncellemeler geldi. iOS 17.2 beta 2 ve diğer güncellemeler geliştiricilere sunuldu.

Apple, geliştirici topluluğu için iPhone, iPad, AppleWatch, Mac ve Apple TV ürünlerinde yeni yazılım güncellemelerini sundu. iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, macOS Sonoma 14.2 ve tvOS 17.2 piyasaya çıktı.

Apple'ın beta programına kayıtlı geliştiriciler, en son güncelleme sürümünü iPhone ve diğer Apple cihazlarına tamamen ücretsiz bir şekilde indirip yükleyebilir.

Şirketin geliştiriciler için yürüttüğü bu program, ilerleyen süreçte yayınlanacak güncellemelerin kalitesini ve performansını doğrudan etkileyerek geliştiricilerin platformları test etmeleri ve iyileştirmelerine katkıda bulunmalarına fırsat sağlıyor.

APPLE'IN YENİ GÜNCELLEMELERİ NELER SUNUYOR?

iOS 17.2 ve iPadOS 17.2 için geliştiriciler beta2 sürümüne Ayarlar üzerinden kolaylıkla ulaşabilir. Bu güncellemelere erişmek için Apple Kimliğinizin Geliştirici Hesabınıza bağlı olduğundan emin olmanızda fayda var.

iOS 17.2'nin yeni beta sürümü, yeni Journal uygulamasını karşımıza çıkarıyor. Bununla birlikte özel olarak hazırlanmış öneriler ve Favoriler çalma listesiyle Apple Music'i önemli ölçüde iyileştiriyor. Bunlarla birlikte şirket, kullanıcı deneyimini daha iyi bir noktaya ulaştırmaya çabalıyor.

iOS 17.2 beta 2 çıktı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

WatchOS 10.2 güncellemesi de artık tüm beta sürümüne kayıtlı ve uyumlu Apple Watch modellerinde yayınlandı. Geliştiriciler, güncellemeyi iOS'takine benzer bir süreci izleyerek iPhone'larındaki Apple Watch uygulaması aracılığıyla indirebilir.

macOS Sonoma 14.2 da nihayet geliştiricilerin erişimine sunuldu. Bu sürüm, Beta Güncellemeleri altında Sonoma Developer Beta seçilerek Sistem Ayarları uygulaması aracılığıyla uyumlu Mac'lere indirilebilir. 

macOS Sonoma 14.2, yalnızca Apple Music'e güncellemeler sunuyor. Ayrıca işletim sisteminin kararlılığını ve performansını artıran önemli yenilikler de sağlıyor.

Son olarak tvOS 17.2 de Apple TV'de Ayarlar aracılığıyla indirilebilir. tvOS 17.2'nin öne çıkan yeniliği, Apple ve diğer hizmetlerden gelen içeriğe daha kolay erişim için bir kenar çubuğu sunan yeni Apple TV uygulaması oluyor. Bu güncelleme, kullanıcı arayüzünü önemli ölçüde geliştirerek gezinmeyi daha sezgisel ve ilgi çekici hale getiriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9to5Mac
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...