iPhone 16 serisinin ekran büyüklüğü belli oldu! Tablet niteliğinde

Düzenleyen: / Kaynak: Mashable
- Güncelleme:
iPhone 16 serisinin ekran büyüklüğü belli oldu! Tablet niteliğinde

TEKNOLOJİ Haberleri  / Mashable

Apple, 12 Eylül tarihinde gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. iPhone 15 serisi tanıtılır tanıtılmaz halefi olacak iPhone 16 modelleriyle ilgili ön bilgiler netleşmeye başladı. Peki, iPhone 16 serisinden neler bekliyoruz? İşte cevabı.

iPhone 15 serisi tanıtılmadan önce iPhone 16 ile ilgili ön bilgiler oluşmaya başlamıştı. Apple'ın geçen günlerde gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliği sonrası iPhone 15 serisi çıkınca iPhone 16 modelleriyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Peki, iPhone 16 serisinden neler bekliyoruz? İşte cevabı. 

IPHONE 16 SERİSİNİN PRO MODELLERİ DEV EKRANA SAHİP OLACAK

Mashable, bugün yayınladığı haberde iPhone 16 serisiyle ilgili tüm bilinenleri paylaştı. Haberin kaynağına göre iPhone 16 serisinin amiral gemisi modelleri olacak iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, sırasıyla 6.3 ve 6.9 inç büyüklüğünde olacak.

Apple'ın yapacağı değişiklikler ekranla da sınırlı değil. Teknoloji devi firma, iPhone 16 Pro Max modelinin optik yakınlaştırmayı 3x'ten 5x'e çıkaracak. Ek olarak öncel serideki 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamerayı da 48 Megapiksel'e çıkaracak.

Kamera dışında depolama alanında yeni serinin tüm modellerini kapsayacak bir değişiklik de yapılacak. Firma, iPhone 16 modellerinin tamamının RAM kapasitesini 6GB'tan 8GB'a çıkaracak.

Habere konu olan tüm bu değişiklikler yanında Apple'ın tasarım konusunda belirgin bir değişikliğe gitmeyeceği tahmin ediliyor. Fiyat etiketleriyle ilgili de herhangi bir ön bilgi şimdilik mevcut değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Mashable
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...