Sahibinden domainine ne oldu, kim satın aldı? Sahibinden.com ne zaman düzelecek, çöktü mü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sahibinden domainine ne oldu, kim satın aldı? Sahibinden.com ne zaman düzelecek, çöktü mü?

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sahibinden domainine ne oldu, sorusunun cevabı merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen uygulamalarından biri olan sahibinden.com, Instagram hesabından siteye ve uygulamaya erişimde sorun yaşanması üzerine açıklamalarda bulundu. Peki, Sahibinden domainine ne oldu, kim satın aldı? Sahibinden.com ne zaman düzelecek, çöktü mü? Sahibinden'e neden giremiyorum? İşte, soruların yanıtı...

Sahibinden domainine ne oldu, sorusu gündemin en çok araştırılan başlıklarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Alım satım uygulaması olan sahibinden.com, Instagram üzerinden konuyla ilgili açıklamada bulundu. Peki, Sahibinden domainine ne oldu, kim satın aldı? Sahibinden.com ne zaman düzelecek, çöktü mü?

SAHİBİNDEN DOMAINİNE NE OLDU?

Sabah saatlerinden itibaren Sahibinden sitesine ulaşılamaması sonrası açıklama gelmişti. Sahibinden.com ilk açıklamasında 

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz." sözlerine yer verdi.

Sosyal medyada gündeme gelen iddialar üzerine konuyla ilgili sahibinden.com'dan ikinci açıklama geldi. İşte, sahibinden'in açıklaması:

"Medyada yer alan sahibinden.com alan adının başka bir kişi/firma tarafından satın alınmış olması, alan adının yenilenmemesi haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Alan adı hizmeti aldığımız firma sorunun en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır."

SAHİBİNDEN.COM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Sahibinden.com konuyla ilgili açıklama yaptıktan sonra, sorunun kısa süre içerisinde düzelmesi dahilinde bilgilendirme yapılacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...