Selçuk Bayraktar MIG-29 kokpitinde: Rus savaş uçağına AKINCI eşlik etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Selçuk Bayraktar, Rus savaş uçağı MIG-29 ile uçtu. MIG-29 savaş uçağına BAYKAR'ın Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarıyla geliştirdiği AKINCI TİHA da eşlik etti.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya platformu Instagram'daki resmi hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bayraktar, Azerbaycan semalarında yapılan kol uçuşunun görüntülerini yayınladı. Azerbaycan'ın envanterinde bulunan MIG-29 savaş uçağıyla havalanan Bayraktar'a kol uçuşunda AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) da eşlik etti.

Türk İHA ve SİHA’larının mimarı Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma binlerce beğeni geldi. 

AKINCI TİHA İLE MIG-29 BİRLİKTE UÇTU

Bayraktar, Rus Hava Kuvvetleri’nin ana avcı gücünü oluşturan savaş uçağı MIG-29’un kokpitine geçti. Selçuk Bayraktar, ilk turbofan motorlu hava muharebe uçağı MIG-29 ile uçuş gerçekleştirdi. Görüntülere baktığımızda, MIG-29’a AKINCI TİHA'nın da eşlik ettiği anlaşılıyor.

Selçuk Bayraktar, Instagram hesabında paylaştığı videonun altına ise şu notu düştü: "MIG-29 ile Bayraktar AKINCI’nın kolunda Can Azerbaycan semalarında…"

(Kaynak: Türkiye Gazetesi) 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...