Uygun fiyatlı 5G telefon: Realme C65 için geri sayım başladı

Düzenleyen: / Kaynak: 91mobiles
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı 5G telefon: Realme C65 için geri sayım başladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / 91mobiles

Realme'nin uygun fiyatlı yeni 5G telefonu Realme C65 için geri sayım başlarken, cihazla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Realme şirketi bu yıl Realme C51, Realme C53 ve Realme C55 gibi modelleri tanıtarak C serisi akıllı telefonlarına yeni bir soluk getirdi. C serisi telefon ailesi, uygun fiyatlı olmasıyla biliniyor ve temel olarak her bütçeye uygun cihazlar arayan kitleyi hedefleyen, basit teknik özelliklere sahip telefonları bir araya getiriyor.

Şimdiye kadar Realme'nin C serisi yalnızca 4G bağlantılı akıllı telefonları içeriyordu. Ancak C serisinin 5G cihaz pazarına girişine işaret edecek olan Realme C65'in piyasaya sürülmesiyle bu trend çok yakında değişecek gibi görünüyor.

REALME C65, SERİYE BİR İLKİ GETİRECEK

91mobiles tarafından aktarılan bilgilere göre Realme, 5G bağlantılı ilk C-line akıllı telefonu olan Realme C65'i yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu cihaz Hindistan pazarında şirketin 5G bağlantısına sahip en ucuz telefonu olarak pazarlanacak ve çok fazla harcama yapmadan 5G ağına erişmek isteyenler için kendisini cazip bir seçenek olarak konumlandıracak.

Uygun fiyatlı 5G telefon: Realme C65 için geri sayım başladı

Ortaya çıkan iddialara göre, Realme C65'in Aralık ayı başlarında Hindistan pazarında resmi hale getirileceğini öne sürüyor. Makalede alıntı yapılan kaynak, telefonun RMX3782 IN YS kod adını aldığını ortaya koyarak, akıllı telefonun çeşitlerini ve renk seçeneklerini gösteren bir görsel paylaştı.

Bellek konfigürasyonlarına gelince Realme C65 modeli 4, 6 veya 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla satışa sunulması bekleniyor. Telefonun koyu mor ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.

Realme C65'in YS IN RMX3782 koduna sahip olduğu, Realme Narzo 60X 5G'nin ise RMX3782 koduna sahip olduğu ortaya çıktı. Bu da iki cihazın benzer olabileceğini gösteriyor. Ancak markanın uygun fiyatı korumak için Realme C65'in daha ince bir versiyonunu sunabileceğine dair iddialar karşımıza çıkıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 91mobiles
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...