Vivo Türkiye, vergisiz telefon satışı kapsamına giren modelleri resmen duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Vivo Türkiye
- Güncelleme:
Vivo Türkiye, vergisiz telefon satışı kapsamına giren modelleri resmen duyurdu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Vivo Türkiye

Vivo Türkiye, öğrencilere vergisiz telefon satışı kapsamına giren telefonları resmen açıkladı. Vergisiz telefon kapsamına giren modeller neler? Vivo vergisiz telefon modelleri hangileri? Vivo Türkiye’de üretilen telefonlar…

Vivo Türkiye, öğrencilere vergisiz telefon satışı kapsamına giren telefonları resmen açıkladı. Seçim öncesinde üniversite öğrencilerine verilen vergisiz telefon ve bilgisayar satışı vaadinin yalnızca Türkiye'de üretilen ve montajlanan modelleri kapsayacağı iddiaları kısa süre önce ortaya atıldı. Vivo Türkiye de bilgi kirliliğini önlemek adına bu kapsama girecek cep telefonları modellerini paylaştı. Peki, vergisiz telefon kapsamına giren modeller neler? Vivo vergisiz telefon modelleri hangileri? 

TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN VIVO MODELLERİ

Vivo Türkiye tarafından açıklanana göre öğrenciler için vergisiz telefon satışı için uygun birçok model bulunuyor. Çünkü firma tarafından aktarılana göre Vivo'nun Y serisi direkt olarak Türkiye'de üretiliyor. Bu nedenle de Y serisinin tamamı, öğrenciler için vergisiz olarak satılabilecek. Vivo Türkiye tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Üniversite öğrencilerine bir kereye mahsus olmak üzere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar başvuru şartları Kabine Toplantısı'nda gündeme geldi. Bu uygulama kapsamında alınabilecek cep telefonlarının Türkiye'de üretilmesi veya montajının yapılması koşulu olacağı konuşuluyor.

Bildiğiniz gibi Y Serisi modellerimizin üretimini vivo Türkiye Gebze fabrikasında gerçekleştiriyoruz. Y Serisi'ne ait en güncel ve satışta olan modellerimizi aşağıda bulabilirsiniz:

•    Y15s
•    Y36
•    Y35
•    Y22s
•    Y16"

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki üniversite öğrencileri için bir kereye mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar satışı vaadinin henüz ne zaman olarak yürürlüğe gireceği bilinmiyor. TBMM'nin 1 Ekim'de açılmasıyla netleşeceği tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Vivo Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...