WhatsApp Kanallar'a bir seçenek daha eklendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
WhatsApp Kanallar'a bir seçenek daha eklendi

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

WhatsApp'ın sevilen özelliklerinden Kanallar'a yeni bir mesaj seçeneği geldi. Meta, Kanallar'a sesli mesaj gönderme seçeneği ekledi. Özellik tüm dünyadaki genel kullanıcılar için sunuldu.

WhatsApp, Kanal sahiplerinin takipçileriyle etkileşim kurmak için kullanabileceği yeni özellikleri tanıttı. Belki de bu özellikler arasında en etkileyici olanı sesli mesajlardır. Kanal yöneticileri ve sahipleri artık gruplarına sesli paylaşım gönderebilecek.

Meta, Porto Rikolu rapçi Bad Bunny'nin bu özelliği test eden ilk ünlü olduğunu ancak bugün bu özelliğin geniş çapta kullanıma sunulduğunu duyurdu. Ses paylaşımı WhatsApp'ın en popüler özelliklerinden biridir, bunun nedeni muhtemelen kullanıcıların araba kullanırken veya başka bir şey yaparken bile yazmaya gerek kalmadan mesaj göndermelerine imkan sağlaması.

WhatsApp Kanallar'a bir seçenek daha eklendi

HER GÜN 7 MİLYAR SESLİ MESAJ ATILIYOR 

Verilere göre, WhatsApp kullanıcıları her gün uygulama üzerinden 7 milyar sesli mesaj gönderiyor. Bu nedenle Meta'nın bu özelliği Kanallar'a getirmesi büyük bir sürpriz olmadı. 

Yöneticiler artık sesli güncellemelere ek olarak sohbette takipçilerinin cevaplayabileceği anketleri de paylaşabilecek.

Ayrıca WhatsApp, takipçilerinin her zaman en son haberlerle güncel kalmasını sağlamak istiyorlarsa artık Kanallar'ın 16'ya kadar yöneticiye sahip olmasına izin veriyor.

Takipçiler ise artık mesajlaşma hizmetinin Instagram Hikayeler'e benzeyen sürümü olan Durumları, Kanal güncellemesinde paylaşabilecek.

Sesli notları WhatsApp Durumu olarak paylaşmak mümkün olduğundan, bu muhtemelen isterlerse Kanal ses güncellemesini de paylaşabilecekleri anlamına geliyor. Tüm bu özellikler dünyanın her yerindeki WhatsApp kullanıcılarına ulaşacak.

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...