Efsaneye büyük onur! Fenerbahçe, Eda Erdem'in heykelini dikiyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Efsaneye büyük onur! Fenerbahçe, Eda Erdem'in heykelini dikiyor

VOLEYBOL Haberleri  / HABER MERKEZİ

Başkan Ali Koç, Lefter, Can Bartu ve Alex’ten sonra Fenerbahçe ve millî takımın yıldızının da abideleşeceğini açıkladı. Eda “Bu haberi gözyaşları ve gururla dinledim” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünkü kongrede sürpriz bir kararı açıkladı. Koç, Fenerbahçe ve A Millî Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanlığı yapan Eda Erdem’in heykelini Yoğurtçu Parkı’na dikeceklerini söyledi.

Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğunu kutlayan Koç, Fenerbahçeli sporcular Eda Erdem, Gizem Örge, Aslı Kalaç ve Melissa Vargas’ı ayrıca tebrik ederken, “Lefter, Can Bartu ve Alex’in ardından Eda Erdem’in de heykeli dikilecek. Bu haberi kendisi de bilmiyordu şu an öğrendi. Onunla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

GÖZYAŞLARIYLA DİNLEDİM

Bu kararın ardından bir açıklama yapan efsane kaptan “İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe’deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Sayın Ali Koç’un genel kurulda yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

KUPA KOLEKSİYONCUSU

Fenerbahçe’de 2008 yılından bu yana forma giyen Eda Erdem Dündar, 2004’ten bu yana da alt yaş gruplarından itibaren ay yıldızlı formayla boy gösteriyor. Kariyerine onlarca kupa ve şampiyonluk sığdıran Eda Erdem, voleybolun yaşayan efsanelerinden oldu.

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...