Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vakalar arttı, Tunceli'de bir köy karantinaya alındı

Düzenleyen:
Vakalar arttı, Tunceli'de bir köy karantinaya alındı

YAŞAM Haberleri

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine bağlı Sarıbalta köyü, Covid-19 vakalarındaki artık sebebiyle 10 günlüğüne karantinaya alındı.

Tunceli'de artan vakalar ve temaslıların çok olması sebebiyle bir  köy 10 gün karantinaya alındı. Çemişgezek Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Çemişgezek ilçemize bağlı Sarıbalta köyümüzde çoklu Covid-19 vaka ve temaslılarının olması sebebiyle 19 Ekim 2021 saat 00.01 itibarıyla Sarıbalta köyümüz, tüm ulaşım yollarının kontrol altına
alınması ve köye giriş ve çıkışların yasaklanması suretiyle 10 gün süreyle karantina altına alınmıştır. Muhtarlık ve filyasyon ekiplerimiz marifetiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve herhangi bir mağduriyetin yaşamaması için çalışmalarımız hassasiyetle yürütülecektir. Tüm vatandaşlarımızın rehavete kapılmadan maske, mesafe ve temizlik kurallarına ciddiyetle uymaları gerekmektedir” denildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...