10 gündür kayıp olan üniversite öğrencisinden acı haber! Cesedi ırmakta bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
10 gündür kayıp olan üniversite öğrencisinden acı haber! Cesedi ırmakta bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da kendisinden 10 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Fırat Çiftsüren’in cansız bedeni Manavgat ırmağında bulundu.

Kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisinden acı haber geldi. Antalya'daki Manavgat ırmağında aşağı doğru giden cesedi gören tekne kaptanı durumu hemen ihbar etti. Ceset üzerinde yapılan incelemeler sonucu cesedin 10 gündür kayıp olan üniversite öğrencisine ait olduğu ortaya çıktı.

ARKADAŞLARI TEŞHİS ETTİ

Cesedin yapılan incelemesinde, 10 gündür kendisinden haber alınamayan ve Cumhuriyet Polis Karakolunda kayıp başvurusu bulunan Fırat Çiftsüren olduğu belirlendi. Gencin kayıp haberi üzerine Ankara'dan Manavgat'a gelen annesi olay yerine gelirken, genci okul arkadaşları teşhis etti

ÜNİVERSİTE 2. SINIF ÖĞRENCİSİYDİ

21 yaşındaki Fırat Çiftsüren’in Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf öğrencisi olduğu ve Ankara’da yaşadığı bildirildi. Fırat Çiftsüren’in cenazesi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin yaptığı incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...