Yeğenleri için kavga eden abi kardeş canından oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yeğenleri için kavga eden abi kardeş canından oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'dan kahreden bir haber geldi. Yeğenlerinin kavgasına müdahale eden abi kardeş birbirlerine girdi. Elindeki silahla ağabeyini kafasından vurup kaçan adam ölüm haberini alınca da 'Ben bu acıya dayanamam' diyerek canına kıydı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaşanan olayda kavga eden yeğenlerini ayırmak isteyen abi kardeş feci şekilde can verdi. Dün gece Muradiye Mahallesi'nde yaşanan olayda esnaflık yapan Latif Aslan (58) ile kardeşi Mahmut Aslan (51) yeğenlerinin kavgalarını ayırmak isterken kendileri kavga etmeye başladı. Mahmut Aslan, ağabeyi Latif Aslan’ın kafasına tabanca ile bir el ateş edip olay yerinden kaçtı.

'BEN BU ACIYA DAYANAMAM' DEDİ CANINA KIYDI

Mahmut Aslan, olay yerinde hayatını kaybederken ağabeyinin ölüm haberini alan Mahmut Aslan'ın gece 01.30 sıralarında ‘Ben bu acıya dayanamam’ diyerek intihar ettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...