Balgam söktürücü doğal tarif! 1 kaşığı bile boğaz kanallarını açıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Balgam söktürücü doğal tarif! 1 kaşığı bile boğaz kanallarını açıyor

YAŞAM Haberleri

Balgam söktürücü doğal tarif ile balgamlı öksürük sorunundan kurtulacaksınız! Bu karışımın 1 kaşığı bile boğaz kanallarını açmaya yetiyor..

Bazı doğal karışımlar birçok hastalığa iyi gelebiliyor. Özellikle organik bal ve organik acı biber başlı başına oldukça faydalı iki besin. Acı biber vücudu çok sayıda hastalığa karşı koruyor.

Acı biber özellikle balla birleştiğinde tam bir şifa deposuna düşüyor. Özellikle balgam problemi yaşayanların sıkça denediği ve faydasını gördüğü bir tarifi sizlerle paylaşacağız.

Balgam söktürücü doğal tarif! 1 kaşığı bile boğaz kanallarını açıyor

ACI BİBER VE BALLI SÜPER TARİFİN ETKİSİ VE YAPILIŞI

TGRT’nin internet sitesinde yer alan haberde şu bilgiler paylaşıldı.

*Bir yemek kaşığı organı acı kırmızıbiberi bir yemek kaşığı organik taze bal ile karıştırın.

*Bal boğazınızı yumuşatırken kırmızı biber ise boğaz kanallarınıza iyi gelecektir. Bal balgam ve boğaz gıcığı ile mücadele etmenin doğal yoludur. Günde bir adet yemek kaşığı ile ballı acı biber yemeniz boğaz kanalarınız açacaktır.

BOĞAZA İYİ GECELEK TARİFLER

*Sıcak bir suya 2-3 damla lavanta yağı ile nane yağı damlattın. Daha sonra bir havlu ile başınızı örtün ve sıcak suya döktüğünüz karışımları bir süre soluyun. Bu buharlar size iyi gelecektir. Böylece boğazınız yumuşayacak ve ses kısıklığınız gidecektir.

*Zencefilli ballı limon: 2-3 dilim taze zencefili sıcak suyun içine atın. Daha sonra limon ve bal ekleyin. İşin püf noktası ise ekledikten sonra hemen içmeyin. Suyun ılımasını bekleyin. Su ılıdıktan sonra içtiğinizde boğazınız yumuşayacak ve balgam sökeceksiniz.

*Elma sirkesi ve ılık su: Doğal olarak evde hazırlanmış elma sirkesi ile bir bardak suyu karıştırın. Bu karışımı sabah ve akşam iki kere için.

Sizler için hazırladığımız bu tarifleri paylaşmayı unutmayın.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...