Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bir kentte kabus büyüyor! Keneden ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Bir kentte kabus büyüyor! Keneden ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi
Fotoğraf Başlığı Bir kentte kabus büyüyor! Keneden ölenlerin sayisi 2'ye yükseldi

Yaz mevsiminin korkulu rüyası keneler Sivas'ta ortaya çıktı. 25 yaşındaki genç, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

Her mevsimde yaşayabilen ancak en çok yaz aylarında aktif olan keneler, Türkiye'de de havaların ısınmasıyla birlikte yeniden görülmeye başlandı. Sivas'tan birkaç gün önce gelen acı haberin ardından bir can kaybı daha yaşandı.

Sivas merkeze bağlı Olukman köyünde hayvancılıkla uğraşan Emre Naçar (25), hayvanlarını otlatırken vücuduna kene yapıştı. Yapışan keneyi kendi çıkaran Naçar, bir süre sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi tanısı konulan Naçar, üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AFGAN UYRUKLU ÇOBAN DA ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde ise Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Eşikli köyünde çobanlık yapan 25 yaşındaki Afganistan uyruklu Gülbidin Ekberi'nin vücuduna kene yapışmış,

KKKA hastalığı şüphesiyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde anestezi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Ekberi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

BAKMADAN GEÇME
Yaz geldi korkulu rüya geri döndü! Kene vakaları artış gösteriyor
HABER

Yaz geldi korkulu rüya geri döndü! Kene vakaları artış gösteriyor

Sivas
HABER

Sivas'ta kene ilaçlaması

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.