Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eşeğinin üstündeyken aşısı vuruldu! Aşı ekiplerine moral şiiri okudu

Eşeğinin üstündeyken aşısı vuruldu! Aşı ekiplerine moral şiiri okudu
Fotoğraf Başlığı Eseginin üstündeyken asisi vuruldu! Asi ekiplerine moral siiri okudu

Amasya’da aşılama ekipleri gittikleri köyde yaşlı kadının eşeğinin üstünde seslendirdiği şiirle moral buldu. Eşeğinin üstündeyken aşısı vurulan kadın sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Kaydet
a- | +A

Amasya’da köyde yaşlı kadının eşeğinin üstünde seslendirdiği şiirle aşılama ekiplerine moral verdi. Merkeze bağlı Avşar köyünde yaşayan Hatice Partal’ın köye gelen aşı ekiplerine kendi yazdığı ‘Bayrak’ şiirini okuduğu anlar Amasya İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Eşeğinin üstündeyken aşısı vuruldu! Aşı ekiplerine moral şiiri okudu
Başlık ResmiEşeğinin üstündeyken aşısı vuruldu! Aşı ekiplerine moral şiiri okudu

O anlar “Aşılama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Mobil ekibimiz sahada yerinde aşı uygulaması için gittiği Avşar köyünde ekibimizi karşılayan teyzemiz Bayrak şiirini okudu. Daha sonra da aşısını yaptırdı. Koronavirüsü el birliğiyle mücadele ederek yeneceğiz” ifadeleriyle takipçilere aktarıldı.
Şiirini seslendirdikten sonra eşeğinin üstündeyken aşısı vurulan yaşlı kadın sağlık ekiplerine teşekkür etti.
BAKMADAN GEÇME
Türkiye
HABER

Türkiye'de iki doz aşı yaptıranlar 10 milyonu aştı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.