İETT'de dehşet anları: Şoför tartıştığı yolculara bıçak çekti

Düzenleyen:
İETT'de dehşet anları: Şoför tartıştığı yolculara bıçak çekti

YAŞAM Haberleri

İstanbul Ataşehir'de İETT'ye bağlı özel halk otobüsü şoförü, tartıştığı 2 yolcuya bıçak çekti. O anlar, cep telefonu kameralarınca anbean kaydedildi.

Ataşehir'de otobüse binen iki yolcu şoför tarafından zorbalığa uğradı. Alınan bilgiye göre, Küçükbakkalköy Mahallesi Demir Sokak'ta İETT'ye bağlı özel halk otobüsünün şoförü Yavuz K., yolcular B.B.B. (20) ve M.T.Y. (22) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine şahıs yolculara bıçak çekti. Olay anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilirken, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen taraflar, birbirinden şikayetçi oldu 

YOLCULARA HAKARETLER SAVURDU
Seyir halinde olan İETT aracının şoförü tartıştığı yolculara bıçak çekerek üzerine yürüdü. Araç şoförü otobüsten inmesini istediği yolculara hakaretler savurdu. Otobüsteki diğer yolcuların araya girmesiyle son bulan korku dolu dakikalar, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde şoförün yolcuyla tartışması, bıçakla otobüsün arka tarafına hareket etmesi, yolcuya "in aşağıya" diye bağırması, bir süre sonra ise otobüsü hareket ettirerek olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

ŞOFÖR'DEN "YÜKSEK SES" İDDİASI
Polis ekipleri, görüntülerin sosyal medya üzerinden yayınlanması üzerine çalışma başlattı. İfadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen taraflar, birbirinden şikayetçi oldu.

İfadesine başvurulan şoför Yavuz K., otobüs ile seyir halindeyken B.B.B. ve M.T.Y.'nin yüksek ses ile konuştuklarını, uyarılmasına rağmen diğer yolcuları rahatsız etmeye devam ettiklerini anlatarak, bunun üzerine tartıştıklarını söyledi.

Yolcular B.B.B. ve M.T.Y. ise ifadelerinde, tartıştıkları otobüs şoförü Yavuz K.'nin kendilerine bıçak çektiğini kaydetti.

Bu arada şoför Yavuz K.'nin darp raporu aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...