İlçeyi komşu ile bağlayan yolda heyelan! Araçlar yolda kaldı

İlçeyi komşu ile bağlayan yolda heyelan! Araçlar yolda kaldı
Başlık ResmiIlçeyi komsu ile baglayan yolda heyelan! Araçlar yolda kaldi

Yüksekova-Van yolunda heyelan meydana geldi. Bazı araçlar mahsur kalırken, ekiplerin müdahalesiyle yol, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Kaydet
|

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kısa süreli yağışlar, Yüksekova-Van kara yolunun çöplük mevkiinde toprak kaymasına yol açtı.

Yolun çift şeridinin de kapanmasıyla araçlar 1 saat yolda kaldı, uzun kuyruklar oluştu. Bölgeye sevk edilen Karayolları ekiplerinin müdahalesiyle yol, kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

Yolda bekleyen sürücülere destek olmak amacıyla Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin ve Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna olay yerine geldi. Oda başkanları, sürücülere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan yetkililer, özellikle yağışlı havalarda heyelan riskine karşı sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.