'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay! Tam 14 gündür paranın sahibini arıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ'da bir esnaf, iş yerinin önünde yüklü miktarda para buldu. Güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceleyen esnaf, parayı düşüren yaşlı adama 14 gündür ulaşmaya çalışıyor.

'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay Elazığ İzzetpaşa Mahallesinde meydana geldi. Bölgedeki bir esnaf, iş yerinin önünde düşürülen yüklü miktardaki paranın sahibini 14 gündür arıyor.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Çerez dükkanının önünde 17 Şubat Cumartesi günü yüklü miktarda para bulan 39 yaşındaki Murat Aksoy, iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Öğle saatlerinde iş yerinin önünden geçen yaşlı bir kişiden paraların düştüğünü belirleyen Aksoy, sosyal medya hesaplarından söz konusu görüntüleri paylaştı.

Parasını kaybeden kişiyi 14 gün geçmesine rağmen bulamayan Aksoy, cumartesi günü dükkanının önünde etrafa saçılmış yüklü miktarda para bulduğunu söyledi.

'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay! Tam 14 gündür paranın sahibini arıyor - 1. Resim

''O PARAYI ALIP DA YİYEMEYİZ''

Parayı bulduktan sonra sahibini aramaya başladığını ama bir türlü ulaşamadığını belirten Aksoy, ''13 gün önce yaşlı bir amcamız dükkanımızın önünde belli bir miktarda para düşürdü. Amcamız paranın cebinden düştüğünü fark etmiyor, biz de o an fark etmedik ve o gittikten sonra farkına vardık" dedi.

"Umarım bu haberi izler ve bize bir an önce ulaşır" diyen Aksoy, "O parayı alıp da yiyemeyiz. Allah, bize nasip etmesin. İnşallah, amcamız gelir de vicdanımız rahat eder” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...