İstanbul'da İETT otobüsüne silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da İETT otobüsüne silahlı saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Kağıthane'de bir İETT otobüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda otobüse 5 kurşun isabet ederken saldırının şoförle saldırgan arasında alacak verecek tartışması nedeniyle olduğu öğrenildi.

İETT otobüsünde hem yolcuların hem de görenlerin yüreğini ağza getiren bir olay yaşandı. Kağıthane'de gerçekleşen olayda bir saldırgan sabah saatlerinde yolcuların bulunduğu ve seyir halinde olan bir İETT otobüsüne silahla saldırı düzenledi. 

5 KURŞUN İSABET ETTİ

Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda otobüse 5 kurşun isabet ederken, saldırgan olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. İhbar üzerine bölgeye Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatan polis, güvenlik kamera görüntülerinden olayı gerçekleştiren failin Ö.G. adlı bir kişi olduğunu belirledi.

İstanbul'da İETT otobüsüne silahlı saldırıKağıthane'de bir saldırgan seyir halindeki İETT otobüsüne silahla saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken otobüse 5 kurşun isabet etti.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Saldırganın, olay yerine gelerek bir süre beklediği ve gelen otobüse ateş ettiği belirlendi. Açılan ateş sonucu otobüsün ön camına 5 kurşun isabet ettiği kaydedilirken, saldırganın olay yerinden yine aracıyla uzaklaştığı ortaya çıktı. Şüphelinin yakalanması için operasyonlarını derinleştiren emniyet ekipleri, faili dün yakalayarak gözaltına aldı. 

ALACAK-VERECEK MESELESİ

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ile otobüs sürücüsü Nejat Y. arasında alacak verecek meselesi olduğu ve zanlının saldırıyı bu yüzünden gerçekleştirdiği öğrenildi. Yakalanan Ö.G. isimli şüpheli şahıs hakkında "Silahla Tehdit, Mala Zarar Verme, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, 6136 SKM" suçlarından adli işlem yapıldı. Öte yandan saldırganın olaydan sonra aracıyla kaçtığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...