İzmir'deki orman yangını, çok sayıda ekibin müdahalesi ile kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir'deki orman yangını, çok sayıda ekibin müdahalesi ile kontrol altına alındı

YAŞAM Haberleri  / AA

Havaların ısınmasıyla birlikte orman yangınları da başladı. İzmir Balçova'da çıkan yangı çok sayıda ekibin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

İzmir'in Balçova ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine çok sayıda ekip seferber oldu. Yangın kısa sürede hızlı müdahale sonrası kontrol altına alındı. Balçova Teleferik Tesisleri yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen sebeple yangın başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak alevler hızla ilerleyince 2 uçak ve 2 helikopter ile 10 arazöz, 5 su tankeri, 2 dozer yönlendirildi. Havanın kararması nedeniyle karadan müdahalenin sürdüğü yangın nedeniyle bölgeye 20 arazöz, 9 su tankeri ve 3 dozer daha takviye gönderildi.

3 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. Havadan ve karadan müdahaleyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...