Kahramanmaraş'ta iki aile çatıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Kahramanmaraş'ta iki aile çatıştı, çok sayıda ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AJANSLAR

Kahramanmaraş'tan feci bir haber geldi. Akraba oldukları öğrenilen 2 ailenin arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgası katliamla son buldu. Çatışmaya dönene kavgada 3 kişi canından olurken 3 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş'ta akraba 2 aile arazi yüzünden çatıştı, 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Andırın ilçesine bağlı kırsal Köklü Mahallesi'nde yaşanan olayda akraba oldukları öğrenilen 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden birbirine girdi. 

Şiddetini arttıran kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Feci olayda İbrahim Korkmaz (49), Şerife Korkmaz (38) ve Ayşe Dağ (50)  olay yerinde can verdi,  Ahmet Alperen, (7), Fatmanur Nisa (17) ve Mehmet Murat K. (14) ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Andırın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fatma Nisa K. Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne, Fatma Nur ve Mehmet Murat K. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...