Kahramanmaraş'ta soba faciası: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kahramanmaraş'ta soba faciası: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş’ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti.

Kış aylarının gelmesiyle beraber sobadan sızan zehirli gazlar tehlike saçıyor. Artan soba zehirlenmeleri birçok insanı ısınmak isterken öldürüyor. Kahramanmaraş'ta müstakil bir evde yaşayan anne ve oğlu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği için hayatını kaybetti.

YAKINLARI ULAŞAMAYINCA EVLERİNE GİTTİ

Olay Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil Mahallesinde meydana geldi. Burada yaşayan Zeynep Ağzıkara (81) ile oğlu Ferhat Ağzıkara'ya (45) telefon çağrılarına cevap vermeyen akrabalarına ulaşamayınca evlerine gittiler. Yakınları, evi kontrol ettiklerinde iki kişinin yataklarında baygın olarak yattığını gördü.

Kahramanmaraş'ta soba faciası: Anne ve oğlu hayatını kaybetti81 yaşındaki annenin ve 45 yaşındaki oğlunun öldüğü olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.

ANNE VE OĞLU ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, anne ve oğlunun sobadan sızan dumandan etkilenerek hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden anne ve oğlunun yakınları ise evin etrafında gözyaşlarına hakim olamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...