Mantar toplarken kayboldu, komşu ilde ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Mantar toplarken kayboldu, komşu ilde ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kütahya'da mantar toplamak için ormana giden ve yolunu kaybeden bir kişi, gece boyu yürüdü. Yaklaşık 30 kilometre yol kateden 65 yaşındaki adam, ekipler tarafından Bursa'da bulundu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Alabarda Çamalan köyünde yaşayan 65 yaşındaki Erdoğan Sezer, dün sabah saatlerinde mantar toplamak için ormana gitti. Sezer'in akşam eve dönmemesi üzere yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen AFAD İl Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı ve çevre illerden gelen arama kurtarma ekipleri, Sezer'in bulunması için bölgede çalışma başlatıldı.

KÜTAHYA'DA KAYBOLDU, BURSA'DA BULUNDU

Ormanda yolunu kaybederek yaklaşık 30 kilometre yürüdüğü belirlenen Sezer, Bursa'nın Harmancık ilçesindeki Balatdanişment Mahallesi yakınlarında bulundu.

Sezer'in, geceyi ormanda geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...