Paris - İzmir uçuşunda ilginç olay! Firma '30 yolcuyu unuttu' iddiasının aslı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Paris - İzmir uçuşunda ilginç olay! Firma '30 yolcuyu unuttu' iddiasının aslı ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Paris-İzmir seferini yapan bir uçuşta ilginç bir olay yaşandı. Rötar nedeniyle ortalık karıştı, 30 yolcu Paris'te kalırken, uçak İzmir'e indi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles De Gaulle Havalimanı'nda İzmir seferi için bekleyen 30 yolcunun başına ilginç bir olay geldi. Airporthaber'in edindiği bilgiye göre, İzmir'e gitmek için SunExpress'in seferini bekleyen yolcular uçağa binemedi. 30 yolcunun "Paris'te unutulduğu" ileri sürüldü. Unutulan yolcular arasında havayolu firmasının bir pilotunun da bulunduğu söyleniyordu. Ancak iddialar asılsız çıktı. 

RÖTAR YAPTIĞI AÇIKLANDI, İŞLER KARIŞTI 

XQ917 sefer sayılı uçağın Paris'ten yerel saatle 17.00'de havalanması gerekiken rötar meydana geldi. Daha sonra uçağın 20.00'de hareket edeceği açıklandı. Ancak havalimanında seferi bekleyen yolcular, uçuş saati geldiğinde check-in kontuarıyla ilgili hiçbir bilginin tabelalara yansımadığını iddia etti.

Bazı yolcular, uçakların konumlarını gösteren radar takip sistemini açtığında şoke oldu. Uçağın aslında kalkış yaptığı anlaşıldı. 

Uçak, 30 yolcusu olmadan İzmir'e iniş yaptı.

Firmanın, Paris'te kalan yolcuları otele yerleştirdiği ve daha sonraki seferlere yönlendirdiği aktarıldı.

Firma yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, 30 yolcunun uçağa binememesinin sebebi uçağın rötar yapması nedeniyle bazı yolcuların kontuara çok geç gelmeleri ve check-in işlemini yapamamaları olarak açıklandı. 

Ayrıca, şirket "havayolu firmasının çalışanı olan bir pilotun da Paris'te unutulduğu" iddiasının ise tamamen asılsız olduğunu açıkladı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...