Samsun'a gitmesine izin vermeyen annesini öldürmüştü, tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Samsun'a gitmesine izin vermeyen annesini öldürmüştü, tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa dün korkunç bir cinayet yaşandı. 23 yaşındaki bir genç Samsun'a gitmesine izin vermeyen annesini iple boğarak öldürdü. Zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün yaşanan olay merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'nde meydana geldi. 23 yaşındaki Halil İbrahim Y., Samsun'a gitmek için 45 yaşındaki annesi Yıldız Y.'den izin alamayınca kavga çıkardı. Anne ve oğlun ikamet ettiği apartman dairesinden gelen seslerini duyan komşuları durumu polise haber verdi. 

POLİS EVE GİRDİĞİNDE KADININ CESEDİNİ BULDU

Adrese gelen polis ekipleri, talihsiz kadını dairenin girişinde hareketsiz bir halde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede öldüğü belirlenen kadının boynunda ip bulunduğu tespit edildi.  O esnada evde oturan oğlu Halil İbrahim Y. ekipler tarafından gözaltına alındı.

Samsun'a gitmesine izin vermeyen annesini öldürmüştü, tutuklandı

SAMSUN'A GÖNDERMEDİ DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve kendisini Samsun'a göndermediği için annesini öldürdüğünü itirafın eden zanlı, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...