Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de yaşayan bir çift evlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Cani koca tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldürdü. Ardından gözaltına alındı.

 

Pamukkale ilçesine bağlı Anafartalar Mahallesi meydana gelen olayda 69 yaşındaki Safiye G. ile 70 yaşındaki Cafer G. tek katlı müstakil bir evde yaşayan çift, nedeni henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma kanlı bitti. 

Kavga esnasında Cafer G. eşi Safiye G.'yi göğsünden tüfekle vurdu. Cani eş Cafer G. daha sonra oğlu Ferhat G'yi arayarak yaşananları anlattı. Eve giden çiftin oğlu Ferhat G., polis ekiplerine ve 112 Acil Servisine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler incelemelerde bulundu.

Tartıştığı eşini tüfekle öldürdü

Denizli'de yaşayan bir çift evlerinde tartıştı. 70 yaşındaki koca Cafer G,  tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldürdü.

69 YAŞINDAKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Safiye G'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Safiye G'nin cesedi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Şüpheli koca ise evinde olayda kullanılan tüfekle gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...