Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Valiliklerden peş peşe açıklama geldi: İki ilde denize girmek yasaklandı

Valiliklerden peş peşe açıklama geldi: İki ilde denize girmek yasaklandı
Fotoğraf Başlığı Valiliklerden pes pese açiklama geldi: Iki ilde denize girmek yasaklandi

Ordu ve Giresun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı. Ordu Valiliği, 4 Temmuz Cuma günü için turuncu kodlu uyarı verildiğini, şiddetli yağış, yüksek dalga ve rip akıntısı riski nedeniyle denize girişlerin yasaklandığını açıkladı. Giresun'da ise aynı gerekçelerle cuma ve cumartesi günleri boyunca denize girilmesine izin verilmeyecek.

Kaydet
a- | +A

Karadeniz'e kıyısı bulunan Ordu'da yarın, Giresun'da ise iki gün olumsuz hava şartları nedeniyle denize girişlere yasak getirildi.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, yarın için il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış beklendiğini ve turuncu kodlu uyarı verildiğini bildirdiği belirtildi.

BAKMADAN GEÇME
Bu sefer bakanlık uyardı! Bu tarihlerde sıcaklıklara dikkat: 40 dereceyi bulacak
HABER

Bu sefer bakanlık uyardı! Bu tarihlerde sıcaklıklara dikkat: 40 dereceyi bulacak

RİP AKINTISI TEHLİKESİ VAR

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Beklenen şiddetli yağış sonucu denizde oluşabilecek kirlilik, yüksek dalga ve rip akıntısı (çeken akıntı) tehlikesi nedeniyle yaşanabilecek boğulma olaylarına karşı 4 Temmuz Cuma günü ilimiz genelinde denize girmek yasaklanmıştır."

CUMA VE CUMARTESİ DENİZE GİRMEK YASAKLANDI

Giresun Valiliği ise il genelinde denizde oluşan yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle yaşanabilecek boğulma olaylarına karşı cuma ve cumartesi günü denize girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.