Fırat Aydınus neticeye tesir etmedi

A -
A +

Pereira’nın dizinden sekip eline gelen top için Fırat Aydınus doğru bir kararla devam dedi

Geçmişteki bütün F.Bahçe-Trabzon maçları gibi dün akşamki maç da gergin ve tansiyonu yüksek başladı. Fırat Aydınus ilk yarı boyunca sadece 2 defa sarı kartını kullandı, ama göstermesi gereken en az 3 sarı kart daha vardı.
2. dakikada Vedat, Pereira’nın ayağına bastı.
7. dakikada Sosa’nın kart gördüğü pozisyonda Ozan Tufan ve 12. dakikada itirazdan Deniz Türüç de sarı kart görmeliydiler.
İlk yarıdaki en kritik pozisyon ise F.Bahçeliler’in penaltı beklediği Pereira’nın eline gelen toptu. 37. dakikada Pereira’nın dizinden sekip eline gelen topa Aydınus “devam” dedi. Kendi dizinden seken bu “beklenmeyen topa” devam demekle Fırat Aydınus doğru bir karar verdi. VAR kontrolünden de aynı görüş geldi.
İkinci yarıya her iki takım da sakinleşmiş olarak çıktı.
Fırat Aydınus da maça çomak sokmadı. Sadece yerinde iki sarı kart daha göstererek maçı tamamladı.
Bu tür zor maçları yönetebilecek, MHK tarafından gözü kapalı bir şekilde atanabilecek iki isimden biri olan Fırat Aydınus müsabakayı neticeye tesir etmeyerek başarılı bir şekilde tamamladı diyebiliriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.