Türkiye gazetesi 50. yılını kutlarken

A -
A +
Sağ-muhafazakâr medya etkinlik konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Köşe yazarlarının etkisi çok düşük. Genel olarak medya halk nezdinde çok itibar görmüyor. Güvenilmeyen kurumların başında medya geliyor.
Son 3 yıldır medyanın, köşe yazarlarının işlevinin yitirmek üzerine yazıyorum. Önce Habertürk kâğıt baskıyı bitirdi. Peşinden Vatan gazetesi. En son da Star ve Güneş kâğıt baskıyı sonlandırdı. Dijital olarak yayınına devam edecek bu iki gazete. Şu an bazı gazeteler de kâğıt baskıyı bitirip bitirmemeyi tartışıyorlar. Biraz da itibar meselesi tabii.
Sağ-muhafazakâr cenahın en güçlü kalelerinden Türkiye gazetesi 50. yılını kutluyor. 1970’de kurulan Türkiye gazetesi Ören ailesi tarafından yönetiliyor ve yoluna emin adımlarla yürüyor. Yani el değiştirmeden, başkasına satılmadan varlığını sürdürüyor. Bazı gazeteler açılıyor kapanıyor. Bazı televizyonlar bir varlar bir yoklar.
Yarın da bazı gazeteler olmayacak. Önemli olan varlığını sürdürmek. 130 bin net satışıyla Türkiye gazetesinin tirajı da şişirme değil gerçek.
Muhafazakâr milliyetçi dindar cenahın en önemli gazetesi Türkiye 75. ve 100. yıllarını da nasip olursa görecektir. Nice 50. senelere.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI
FETÖ medyası yeniden örgütlenirken
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.