En iyi üçüncü!

A -
A +

"Haftalar önce havlu atan Galatasaray için bu sezon tek hedef kaldı; Fenerbahçe’yi geçmek"

 

Normal şartlarda Galatasaray evinde Osmanlıspor’a puan vermezdi, vermedi de zaten... Wesley Sneijder ve Sinan Gümüş’ün iki kaliteli şutu; Hamza Hamzaoğlu sonrası iyice dibe vuran Osmanlıspor’a yetti.
Tudor’un gelişiyle birlikte Galatasaray’da fizik kalitesinin bır tık yükseldiği gerçek. Ancak, Riekerink döneminde de öyle çok büyük bir fizik problemi yaşamadı sarı-kırmızılı futbolcular. Galatasaray’ın tek bir sorunu vardı, o da yönetememek.
Kulübün en tepesinde olduğu gibi kulübede de ciddi yönetim problemi yaşanıyor. Tudor göreve geldiği ilk günden beri o kadar inanılmaz hatalar yapıyor ki, insan ne diyeceğini şaşırıyor...
2.5 ay önce Japon Vissel Kobe’ye imza atan Podolski haftalardır ilk 11’de oynuyor. Birileri telkin mi yaptı, yoksa kafasına saksı mı düştü bilinmez ama Hırvat teknik adam geç de olsa doğruyu buldu ve kaldığı takdirde gelecek sezon birlikte çalışmak zorunda olduğu Eren Derdiyok’u hatırladı.
Eren’in kalan 3 maçta forma giymesi Galatasaray’a bu sezon için bir şey kazandırmaz ama Tudor’un yeni sezon için şimdiden Eren’e göre bir sistem ve taktik anlayışı geliştirmesi açısından çok önemli.
İlk günden beri ters düştüğü Sneijder, Gaziantep’te olduğu gibi dün de Tudor’un kurtarıcısıydı. Muslera da Antep’teki performansının benzerini sergileyerek, takımını bir defa daha ayakta tutan isim oldu.
Sezonu haftalar önce kafada bitiren Galatasaraylı futbolcular için şimdi yeni bir hedef ortaya çıktı: Fenerbahçe’yi geçip, ligi üçüncü bitirmek. Hocasız kalmış, kupa hedefini kaybetmiş bir Fenerbahçe’yi geçmek de çok zor olmasa gerek.

MAÇIN ADAMI

Sneijder

Çok etkili olmasa da, yaptığı dokunuşlarla tabelayı değiştiriyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.