Aslan fena kükredi!

A -
A +
Denizlispor maça 3’lü savunma ve çift forvetle başlayınca böyle bir sonucu bekliyordum, Galatasaray’ın zaferi sandığımdan da kolay oldu.
 
Beşiktaş yenilgisini unutturmak isteyen o hırs yapmış Galatasaray dün gece gerçek bir Aslan hüviyetindeydi. Karşısındaki rakip Denizlispor olunca ilk 20’de öyle bir devleşti ki sormayın gitsin. O tempo maç boyu devam etse Galatasaray tarihi gol rekorunu kırardı.
Özellikle Feghouli, Emre Akbaba, ve Belhanda'nın yüksek tempolu başlangıç oyunu ve onlara eşlik eden Donk harikaydı. Nitekim Galatasaray perdeyi aralayan skoru bu bölümde üretti. 
Ancak Muhammed’in kendi kalesine attığı ve Belhanda’nın farkı getiren gollerine rağmen Galatasaray adına tablo düşündürücü.
Şampiyonluk yarışı için Galatasaray bu haliyle Beşiktaş gibi güçlü rakipler karşısında zorlanır, iyi bir orta saha ve iş bitirici forvet şart. Her rakip Denizlispor gibi ve her maç böyle olmaz. 
 
Şu tabloya bakın ki esas golcüler Diagne ile Falcao’nun yokluğunda Fatih Terim Babel’i mecburen forvet oynattı ama doğrusu çok da işe yaradı. 
Hareketli, koşan ve rakibi oyalayan Babel gerisindeki Emre Akbaba, Belhanda ve Feghouli’ye boş alan açtığı gibi önemli bir açığı da kapattı.
Tabii Muslera’nın dönüşü önemli bir kazanç ancak daha önemlisi tabela Galatasaray’a yazsa da Denizlispor forması giyen Tusha. Daha on sekizinde çocuk kariyerine Muslera’ya gol atarak başlıyor. Futbol adına bundan güzel ne olabilir? Pahalı forvet arayanlara duyulur.
 
Maçın adamı: Ryan Babel
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.