Sen, “ahlak bilgisi hocası” mısın, Muslera?

A -
A +

Madem “ahlak ve saygı dersi vermeye” meraklısın; birazcık da Nzonzilere, Belhandalara “Kaptan olarak” verseydin ya…

Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu” gösteren… “Altyapısından yetiştiği Galatasaray’a hakaret etmek için fırsat kolladığını” Galatasaray’ın Tuzlaspor’a mağlup olduğun maçtan sonra attığı mesajlarla gösteren… Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarının kendisini destekleyen mesajlarıyla “mest olduğunu” da ortaya koyan… Dahası, “Tuzla’daki maçın ilk yarısında kulübede iken ‘sarı kart görerek’ o saatlerde nasıl psişik bir durumda olduğunu” da âdeta ilan eden 23 yaşındaki bir futbolcuya “ahlak ve saygı dersi vermek” senin işin mi?..
Ona demişmiş ki; “Saygılı olmalısın, Galatasaray’a!..”
“Eleyeceğiz” diye çıkılan bir maçta “farklı mağlup olarak elenilince”, hele de “genç” oyuncuların, hele hele “Galatasaray’a olan kin ve iğbirarını göstermiş olanların neler yapabileceğini bile” bunca uluslararası tecrübene rağmen düşünemiyorsan, Galatasaray kaptanlığında işin ne?..
“Efendim, ben ona vurmadım, bir görüntü göstersinler vurduğuma dair”; bu nasıl bir savunma, “Bari, bir de vursaydın!!!”
İşte, verdiğin (!) “ahlak ve saygı dersi” bak arkasından neler getirdi; karşılıklı uçuşan yumruk ve tekmeler, yağmur gibi yağan küfürler, Galatasaray’a yapılan “nefret dolu” hakaretlerle beraber hocan için söylenen “ağır” sözler, kadın yöneticine saldırılar ve bütün gece “spor olan, olmayan” kanallardaki “çirkin” görüntüler!..
Galatasaraylılar “turu atlamalarına ve özellikle ilk yarıda ortaya konulan futbola bile sevinemediler”; verdiğin “ahlak ve saygı dersi” yüzünden; yazıklar olsun!..
Galatasaray futbol takımının “sezon başından beri başına gelen bazıları şanssızlık, bazıları hata ve yanlışlarla dolu olaylar zincirine”, bir halka da sayende eklendi; bravooo!..
Şimdi ne olacak; TFF bu olaya el koyacak mı; koyarsa “kimler” Disiplin Kuruluna gidecek, “kimler” ceza alacak?
Eh Galatasaraylılar bu sezon, “Disiplin Kurulu ve cezalarına abone oldukları için”, sen de dâhil, birkaç futbolcu ve yönetici de ceza alsanız; “acıtmayacak” galiba; ne de olsa, alışkanlık yaptı!..
Takım için “Kupaya devam maçında birazcık umutlar yeşermişken”, gelecek cezaların “neye mal olabileceğini bile düşünemeyen” bir Galatasaray kaptanı; vah ki, ne vah!..
Bak, o 23 yaşındaki “o” futbolcu “Galatasaray taraftarlarından da, Fatih Terim’den de özür diledi” ve seni “cascavlak” ortada bıraktı; hadi bakalım ver ona cevabın varsa!..
Ve de… Madem “ahlak ve saygı dersi vermeye” meraklısın; birazcık da Nzonzilere, Belhandalara “Kaptan olarak” verseydin ya; aklın neredeydi?..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.