Elmas, Ataman, Terim ve Özbek!..

A -
A +

Galatasaray Kulübü Tüzüğü’nün 84’üncü maddesi der ki; “Kulüp başkanı kulübü temsil eder, kurumsal iletişimi ve kulübün tüm faaliyetlerini yönetir. 87. madde ile belirlenen tüm görevleri üstlenir, yetkileri kullanır.”
Nedir 87’nci madde; “Yönetim kurulu görev ve yetkileri…”
Yani, Galatasaray Kulübü Başkanı, “sadece ‘kulübü temsil etmez’, yönetim kurulunun bütün görevlerini ve yetkilerini üstlenir, kurumsal iletişimi ve kulübün tüm faaliyetlerini de yönetir!..”
Peki, Galatasaray Kulübü Başkanı, “kendisinden önceki Başkan’a ‘düşman’ diyen kulüpten maaş alan bir görevliye, ‘göreve gelir gelmez’ hem de “daha resmî sözleşme imzalanmadan’ Florya’yı teslim ederse” ne olur?..
İşte, “bunu yapan” Galatasaray Başkanı’na da, “kendi kulübünün üyesi ve basketbol takımının eski hocası” olan ve bugün “Galatasaray’ın basketbol ligindeki Anadolu Efes’in koçluğunu yapan” Ergin Ataman da çıkıp “salonu terk etmesi” konusunda “ders vermeye kalkışırsa” ne olur?..
Ataman’ın “hadsizliği”, Burak Elmas’ın da “hak ettiği” olur!..
Ataman Kardeş, “o olayda Galatasaray’ın muhatabı, Anadolu Efes’in başkanıdır”, sana ne oluyor?...
“Ona, bana ve aileme ayrılan yeri verirdim” sözünün ne anlama geldiğini bilmiyorsan, nasıl söylüyorsun?
“Galatasaray Başkanı’nın ‘meramı ve beklediği’ senin vereceğin yerle yetinmesi” midir?..
Ve ey Burak Elmas, “işte “Galatasaray Başkanı’na ‘düşman’ diyen bir teknik adama “o tavizi verirsen”, bugün de bir başka teknik adam, “kendisi gibi Galatasaray üyesi olan Fatih Terim’e selam göndererek” sana böyle ders ve yer vermeye kalkışır…
“Yaptıklarını, başarılarını hazmedememek” ve “haddini bilememek”; işte asıl mesele…
“Futbol ya da basketbol takımını dünya hatta evren şampiyonu da yapsanız”, bileceksiniz ki, “Galatasaray Başkanı, ‘kendini değil’ Galatasaray Kulübü’nü temsil eder!..”
Hiçbiriniz “Galatasaray’dan büyük değilsiniz” ve olamazsınız!..
Onu temsil eden Başkan’a da “haddinizi bilerek” saygı göstereceksiniz!..
Bu arada, İstanbul’dan, Urla’ya “bazı haberler” ulaşıyor; “Dursun Özbek cenahında futbol takımının başına Okan Buruk’un yahut Fatih Terim’in getirilmesi” düşünülüyormuş…
Okan Buruk, bugün “yerli hocalar içinde” sıralama yapılsa, ilk 10’a zor girer…
Fatih Terim’e gelince, O, “eğer Galatasaray’ı seviyorsa, elini eteğini artık Galatasaray’dan çekmelidir!..”
Dursun Başkan, iyi düşün, yoksa, bir gün senin için de “düşman” denirse, hangi Galatasaraylının dediğini yaşayarak öğrenirsin!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.