Yetiş doktor!

A -
A +

Bu durumun artık futbol kelimeleri ile izahı yoktur.  Bir psikolog doktor izah getirebilir “probleme.”

¥ Bu tarih ve bu talih değişecekse, böyle bir sezonda değişebilirdi. Fenerbahçe için en fazla “düşmek” fiilinin kullanıldığı bir sezonda yani…
¥Bu tarih ve bu talih değişecekse, Fenerbahçe’nin hiç tatmadığı acıları arka arkaya yaşadığı, 28 haftayı tek deplasman galibiyetiyle bitirdiği bir sezonda değişebilirdi.
¥ Bu tarih ve bu talih değişecekse, Fenerbahçe’nin, ilk yarı bitmeden eksik kaldığı ve psikolojik olarak oldukça geriye düştüğü bir derbide değişebilirdi… Kötü performans gösteren bir hakemin idaresinde ve iyi bir Galatasaray kadrosu karşısında…
¥ Bu tarih ve bu talih değişecekse, Fenerbahçe’nin son haftalardaki en iyi iki oyuncusundan Mehmet Ekici geçen hafta, Hasan Ali Kaldırım bu hafta kırmızı kart görmüşken değişebilirdi…
¥ Bu tarih ve bu talih değişecekse, Fenerbahçe’nin en golcüsü Andre Ayew sakatken… Galatasaray gol atıp öne geçmişken değişebilirdi.
¥ Ama yine olmadı… Ve bu durumun artık futbol kelimeleri ile izahı yoktur. Bir psikolog doktor izah getirebilir “probleme.”
¥ Türk futbolunun vitrini buysa, yandık. Mesela “dünya çapında” bir santrfor, Roberto Soldado “dokunmadığı” bir topla hazırladığı golün dışında ne yaptı?
¥ Ya da Feghouli? Veya Diagne? Bu mudur milyon dolarların karşılığı?
¥ Fatih Hoca, iki derbide iki defa öne geçip kazanamamak nasıl izah edilir?
¥ Bu beraberlikle ligin kontrolü artık Başakşehir’in eline geçti. Bir bakıma iki takım Kadıköy’den ligin 6. Şampiyonunu selamlamış oldu.

MAÇIN ADAMI: Elif Elmas

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.