Cimbom kimlik gösterdi

A -
A +

Belli oldu, lig ilginç geçecek. Takım arkadaşı Kerem’e kafa ve tokat atan Marcao oyundan atılıyor.

¥ 44 yıllık Süper Lig hasretini yansıtan bir coşku vardı Çotanak stadında... Ve maç bu coşkunun hakkını veren bir tempoda başladı.
¥ Kerem Aktürkoğlu, Giresun defansına yaptığı delici ve delice ataklarıyla maçın adamı olacağının sinyalini verdi, ilk dakikalarda...
¥ İlk yarım saat dolduğunda Kerem hız keserken Taylan vites arttırdı. Maçın en iyi adamı Antalyalı, orta sahadan Feghouli’nin ağzına attı topu; Cezayirli kaleye şutladı, Okan canhıraş çeldi ama o ana kadar sahanın kayıp adamı Diagne, boş kaleye yuvarladı, benim de atacağım topu...
¥ Ligin en tecrübesiz takımı Giresun, arka arkaya iki penaltı yaptırdı. Birini Diagne kötü kullandı, Okan çeldi. İkincisi ev sahibinin ipini çekti.
¥ Çotanakların “demirbaşı” Hüsamettin, kaleciyle karşı karşıya durumdaki Diagne’yi indirdi; penaltı ve kırmızı kart! Hem de daha ilk yarı biterken... Rumen Cicaldau skoru perçinlerken, ilk maçında golle tanıştı.
¥ On bire on bir Galatasaray ile baş etmesi zor bir Giresun, koca bir devre on kişiyle nasıl direnecekti? Genç kuşak teknik adamların en istikrarlı ve en başarılı isimlerinden Hakan Keleş ne yapsındı?
¥ Ev sahibinin umutlarını G.Saraylı Marcao yeşertti. Sahalarda kolay kolay görülmeyecek şey oldu. Takım arkadaşı Kerem’e kafa ve tokat atan Marcao oyundan atıldı! Hakem kararında ne kadar haklı ise hakemleri hırpalayan Terim o kadar haksız.
¥ Galatasaray’da hemen hemen hiç top kaybetmeyen iki adam vardı, Taylan ve  Sacha Boey... Bu ilk galibiyette aslan payı da bu iki Aslan'ın...

MAÇIN ADAMI: Taylan Antalyalı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.