İçimizdeki siyonizm

A -
A +
Yüzlerce polisle Mescid-i Aksa’yı bastılar önce. Kıble Mescidi’nde yatsı namazı kılan cemaate gaz bombaları ve plastik mermiyle saldırdılar, durduk yere… Amaçları zaten tahrik etmekti, istedikleri oldu. Bu karışıklıktan istifade, binlerce fanatik Yahudi Mescid-i Aksa’yı işgal edecekti. On binlerce Müslüman, ilk kıblemiz olan kutsal mabedi terk etmedi. Yahudi işgalcileri Mescid-i Aksa’ya sokamayan İsrail daha da çıldırdı. Her zamanki film tekrar etti, Gazze’den roketler atıldı. Ve terör devleti İsrail, Gazze’de sivil yerleşim yerlerini bombaladı. Bu yazıyı kaleme alırken 56 şehit vardı. Yüzlerce de yaralı.               *** Şu dünyanın işine bakın! Siviller bombalanarak apaçık savaş suçu işleniyor… Türkiye gibi birkaç ülke dışında, dünyadan ses çıkmıyor. Hatta Filistinlileri suçlayanlar var açık açık. Şu tabloyu görmek manidar;
  • İnsan hakları deyince mangalda kül bırakmayan Batı sessiz kalarak İsrail’e destek oluyor.
  • Batı’nın kontrolündeki sözde Müslüman kukla yönetimler de aynı tavırla aslında İsrail’e arka çıkıyor.
  • Ülkelerin içindeki Batı yanlıları bile talimat almışçasına hareket ediyor, olanlara gıkını çıkarmıyor.
Ne ilginç değil mi?               *** Türkiye’de iş terör örgütlerini, Batı’nın, İsrail’in maşalarını savunmaya geldi mi ağzını doldura doldura konuşanların hâlini görüyorsunuz. Sesleri, solukları kesildi nedense!... PKK’nın katlettiği çocuklarımıza karşı nasıl ikiyüzlülerse… Filistinli Müslüman çocuklarına karşı da aynı ölçüde insafsız, merhametsizler. Tesadüf olabilir mi? Hele hele PKK, FETÖ gibi terör örgütleri bizim coğrafyamızda İsrail’in arzularını bire bir yerine getirme amacı güderken!.. Aklıma 2019 mahallî seçimleri öncesi Mardin Kızıltepe’deki konuşmasında eski HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’nin miting konuşması geldi. Ne diyordu;
  • "Bugün Türkiye'nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular."
Kime diyor bunu? Bize. Yani Türklere, burayı fetheden atalarımıza. Devamında şunu söylemez açıkça, ben tamamlayayım. HDP’nin silahlı kanadı PKK, Suriye’deki kolu PYD, Kuzey Irak, Suriye hattı boyunca Türkiye’nin sınırına laf olsun diye devlet kurmaya çalışmıyor. Başta ABD olmak üzere, onca yardımı bu terör örgütüne boşuna yapmıyor. Burası, siyonizmin İsrail’i taşıyacağı topraklar. Nitekim Barzani’nin iki yıl önce Kuzey Irak’ta yapmaya çalıştığı referandumda İsrail bayrakları dalgalanmıştı meydanlarda, hatırlamıyor musunuz?               *** Diyeceksiniz, Sezai Temelli o lafı etti de n’oldu? Hiç. Adamlar daha büyük şehirlerde seçim kutlamaları yaptı. İşte problem bu. Lakin görmek isteyene de her şey ortada. Bugün “Bana ne Filistin’den” diyen, yarın kendisi Filistinlilerin durumuna düşecek, haberi yok.     ***************   İsrail nasıl dize getirilir?  
  • Yeryüzünde 16,8 milyon Yahudi var. İsrail’in nüfusu 10 milyon. Bunun 2 milyona yakını Filistinli.
  • Dışarıdaki Yahudilerin 5,5 milyonu New York’ta. Teknoloji, sinema, medya bunların elinde. Bu yüzden bugün Filistin’in çığlığını kimse duymuyor yahut gerçeklerin aksini okuyor.
  • Bölgede, İsrail’i isterse bir kaşık suda boğabilecek ülke; Türkiye. İşte bu yüzden kendi iç meseleleriyle bu kadar uğraştırılıyor. Cumhurbaşkanı “One minute” dedikten sonra neler oldu, kimlerin eliyle oldu, bir daha bakabilirsiniz.
  • Asıl problemi İran mı? Güldürmeyin beni. İran, İsrail’in varlık sebebi, garantisi. DEAŞ’ın varlığının PKK’ya, dolaylı olarak İsrail’e kapı aralaması gibi. Maalesef Filistin kendi içinde de İran kanadını kontrol edemediği için sürekli aynı yerden darbe yemekte ve siyonizmin planı adım adım işlemekte.
Çözüm için ne mi yapalım?
  • Kudüs’e, bütün Müslüman ülkelerden müteşekkil asker gönderelim, bakalım kıpırdayabiliyor mu İsrail? Tabii gönderebilirseniz!
  • Müslüman ülkeler İsrail ile ticareti askıya alsın, görelim ne yapabilecekler?
  • İsrail’e askerlik için giden Yahudileri vatandaşlıktan çıkaralım. Kime askerlik yapıyorlarsa orada yaşasınlar!
  • Bunların ana kaynağı ilaç, tohum ve enerji. Buna boyun eğmeyip, topluca başımızın çaresine bakalım.
  • Mescid-i Aksa yanıyorken sevinç şarkıları söyleyen fanatik Yahudiler gibi, biz de gençlerimizi dindar, milliyetçi yetiştirelim.
              *** Bunlar, emin olun ürünlerini boykottan, saçma kınamalardan çok daha yararlı olacaktır. Zalimler korkak olur, bunu da asla unutmayın.     *************   “Yalnız” bayram…   Bir Ramazan-ı şerifin daha sonuna geldik. İstifade edene ne mutlu. Bir sonrakini kaçımız görebileceğiz, Cenab-ı Allah bilir.               *** Bayram işte, bayram. Sevinçliyiz elbette... Lakin… Saklayacak değiliz. Biraz buruk, biraz hüzünlüyüz… Ve bir o kadar yalnız. Virüs illeti, zaten birbirimizden koparmıştı bizi. El öpmek yok, sarılmak yok, kucaklaşmak yok, bir araya gelip sohbet yok… Bunca yok içinde, var olan ne? Müslümana zulüm, zalimlere ödül! Nasıl bir zamana düştük?               *** Azgınlar, en yaman kılıçlarını kuşanmış… Dört bir yandan saldırıyorlar üstümüze. Dahası… Çocuklar katledilirken şarkılar duyuyoruz… Kutsallarımız çiğnenirken sevinç naraları. Çaresizlik hissi nedir, en acısını tadıyoruz. Üzülüyoruz milyonlarca, milyarlarla… Ve bu hisle daha da artıyor yalnızlığımız… Yeise düşecekken imanımız tutup silkeliyor yakamızdan… “Asla” diyor!.. “Bu kâinatın da, bu zamanın da mutlak sahibi var. Sen vazifeni yap.”               *** Zaman ahir zaman… Burası imtihan yeri, ödül büyük. Kudüs’ten Mirac'a yükselen sevgili Peygamberimiz, kıyamete kadar olacakları haber vermişti, biliyoruz. Ve sonrası için verilen müjde! “Zalimler değil, eninde sonunda mazlumlar kazanacak.” Zulmedenler, Allahü tealanın merhametinden mahrum oldukları için bu denli pervasız, görüyoruz. Ama yine de insanız… Bir yanımız mahzun ve yalnız. Ve bu yalnızlıkla gideceğiz Rabbimizin huzuruna… Anaların evladından kaçacağı güne vardığımızda… İnşallah hakiki bayramı orada yaşayanlardan oluruz. Peygamber efendimizin huzurunda, şehitlerle omuz omuza…               *** Iydiniz said, evleriniz bereketli, ömrünüz hayırlı, bedenleriniz huzurlu ve sağlıklı olsun. Sevinçle kucaklaşacağımız nice bayramlara… Bayramınız mübarek olsun.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.