Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Şırnak bu kazaya ağlıyor: Anne ve 3 kızı feci şekilde can verdi

Şırnak'ta şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetmişti. Yaralılardan Ceylan Aytaş'ın da öldüğü öğrenildi.

Kaydet
a- | +A

Şırnak- Cizre kara yolu 3 gün önce kana bulandı. Şarampole yuvarlanan hafif ticari araç Aytaş ailesinin evine ateş düşürdü.

Trafik kazasında yaralanan Ceylan Aytaş (27), tedavi gördüğü Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Şırnak bu kazaya ağlıyor: Anne ve 3 kızı feci şekilde can verdi - 1. Resim
Başlık ResmiŞırnak bu kazaya ağlıyor: Anne ve 3 kızı feci şekilde can verdi - 1. Resim

ANNE VE KIZLARI OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Mehmet Aytaş (61) yönetimindeki hafif ticari araç, 24 Mayıs'ta Şırnak-Cizre kara yolu tünel mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmiş, kazada Azime Aytaş (64) ile kızları Nesrin (26) ve Sibel Aytaş olay yerinde yaşamını yitirmişti.

BAKMADAN GEÇME
Karabük
HABER

Karabük'te zincirleme kaza: 9 kişi yaralandı

Şırnak bu kazaya ağlıyor: Anne ve 3 kızı feci şekilde can verdi - 2. Resim
Başlık ResmiŞırnak bu kazaya ağlıyor: Anne ve 3 kızı feci şekilde can verdi - 2. Resim

Kazada yaralanan sürücü, Leyla (29) ve Ceylan Aytaş, sağlık ekiplerince ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, durumu ağır olan Ceylan Aytaş Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.