Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Su dinamosunu tamir için girdiği nehirde öldü

Su dinamosunu tamir için girdiği nehirde öldü
Fotoğraf Başlığı Su dinamosunu tamir için girdigi nehirde öldü

Şanlıurfa'da su dinamosunu tamir etmek için girdiği Fırat Nehri'nde elektrik akımına kapılan ve ağır yaralanan Yusuf Çemberlitaş hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Surtepe Mahallesi'nde 35 yaşındaki Yusuf Çemberlitaş, tarım sulamasında kullanılan su dinamosunu tamir etmek için Fırat Nehri'ne girerek arızayı gidermeye çalıştı. Çemberlitaş, bu sırada elektrik çarpması sonucu ağır yaralandı.

BAKMADAN GEÇME
11 yaşında hayatını kaybetti… Enes Talha Çağlayan’ın acı sonu
HABER

11 yaşında hayatını kaybetti… Enes Talha Çağlayan’ın acı sonu

AĞIR YARALI OLARAK ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Nehirden çıkarılan ağır yaralı adam sedye ile ambulansa taşınarak Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çemberlitaş, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.