EuroCup finalisti Türk Telekom yeni sezona Cluj-Napoca mağlubiyetiyle başladı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
EuroCup finalisti Türk Telekom yeni sezona Cluj-Napoca mağlubiyetiyle başladı

BASKETBOL Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

EuroCup'ta geçen sezon final oynayan Türk Telekom, bu sezon ilk maçında Romanya'nın U-BT Cluj-Napoca takımına 80-71 mağlup oldu. Cluj'daki maçın ilk çeyreğini 28-14 geride kapatan başkent ekibi devrede 24 sayı geriye düştüğü maçtan dönemedi.

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan, EuroCup'ta final oynayan ve play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya elenen Türk Telekom'da oç Erdem Can'ın yerine de Sırp koç Nenad Canak'ı getirilmişti.

Başkent ekibi "EuroCup’ta yarım kalan işi bitirme zamanı geldi" sloganıyla başladığı yeni sezonda ilk maçını kaybetti.

DEVREDE 24 SAYI FARK!

Türk Telekom, Basketbol BKT Avrupa Kupası B Grubu ilk hafta maçında, deplasmanda Romanya'nın U-BT Cluj-Napoca takımına 80-71 yenildi. Cluj'daki maçın ilk çeyreğini 28-14 geride kapatan Türk Telekom, devreye de 50-26 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrekte farkı eriten Türk Telekom, son çeyreğe 59-52 geride girdi. Dördüncü çeyrekte Romanya temsilcisi, farkın daha da erimesine izin vermedi ve maçtan 80-71 önde ayrıldı.

https://twitter.com/EuroCup/status/1709630526703714467

Düzenleyen:  - BASKETBOL
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...