ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD’nin Indianapolis kentindeki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı ABD’de Indiana eyaletine bağlı Indianapolis kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

ABD son dönemde peş peşe gelen silahlı saldırı haberlerine bir yenisi eklendi. Saldırı bu kez alışveriş merkezinde gerçekleşti. Indianapolis’teki Greenwood Park Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre, 4 kişi öldü iki kişi ise yaralandı.

ABD'nin Indiana eyaletine bağlı Indianapolis kentinde bulunan Greenwood Park Alışveriş Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis ve ilk yardım ekiplerinin sevk edilmesi üzerine yaralılar hastaneye kaldırılırken, yetkililer olayda 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını bildirdi.

ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar varABD’de Indiana eyaletine bağlı Indianapolis kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUKTA YARALANDI

Yaralılar arasında 12 yaşındaki bir kız çocuğunun da bulunduğunu kaydeden Ison, olaya ve saldırgana ilişkin incelemenin sürdüğünü aktardı.

ABD'de yine silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Ison, saldırının nedeninin henüz bilinmediğini, alışveriş merkezinin tuvaletinde şüpheli bir çantaya polis tarafından incelenmek üzere el konulduğunu ifade etti. ABD’nin Indianapolis kentindeki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...