Gazze’de iki yıl önce yıkılan evden 25 cenaze çıkarıldı

Gazze’de iki yıl önce yıkılan evden 25 cenaze çıkarıldı
Başlık ResmiGazze’de iki yıl önce yıkılan evden 25 cenaze çıkarıldı

Gazze’de iki yıl önce yıkılan bir evin enkazında yürütülen çalışmalarda, aralarında bir gazeteci ve annesinin de bulunduğu 25 Filistinlinin cenazesi çıkarıldı.

Kaydet
|

Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’ta, İsrail ordusunun iki yıl önce gerçekleştirdiği saldırılarda yıkılan bir evin enkazından 25 Filistinlinin cenazesi çıkarıldı.

Gazze Sivil Savunma Müdürlüğü, Es-Satr el-Garbi bölgesinde, Filistinli El-Astal ailesine ait evin enkazında adli tıp ekipleriyle birlikte yürütülen kazı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Yapılan açıklamaya göre; cenazeler arasında gazeteci Hiba el-Abadi ve annesi de bulunuyor.

ÖNERİLEN HABERLER
Gazze
DÜNYA

Gazze'de barış planında ikinci aşama için tarih verildi!

BİNLERCE CANSIZ BEDEN ENKAZ ALTINDA

Müdürlük, sabah saatlerinde kayıp kişilerin bulunması amacıyla başlatılan çalışmalara dikkat çekmişti.

Yetkililer, Gazze Şeridi genelinde hâlen enkaz altında binlerce kişinin bulunduğunu ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.