Kukla İtalyan panikledi! Elçiyi çekmekle tehdit ediyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kukla İtalyan panikledi! Elçiyi çekmekle tehdit ediyorlar

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaptığı soykırıma verdiği tepki, İtalya'yı rahatsız etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırıma verdiği tepki İtalya’daki bazı siyasetçileri ve yöneticileri rahatsız etti.

Erdoğan’ın, Hamas ile ilgili ifadelerini hazmedemeyen Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, Ankara’yı eleştirirken haddini aştı. “Bu sözler vahim ve iğrenç” diyerek işi küstahlığa kadar vardıran Salvini, Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüşüp, Ankara Büyükelçisi’ni geri çağırmasını isteyeceğini söyledi.

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur” açıklamalarını reddettiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...