Tarihi İspanyol merdivenlerine elektrikli scooter fırlattı! 25 bin dolarlık hasara neden oldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Tarihi İspanyol merdivenlerine elektrikli scooter fırlattı! 25 bin dolarlık hasara neden oldu

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Roma’nın turistik İspanyol merdivenlerine elektrikli scooter fırlatan Amerikalı turist 25 bin dolarlık hasara neden oldu.

Roma’nın tarihi ve turistik açıdan önem taşıyan İspanyol merdivenlerine Amerikalı turistin yaptığı hareket şaşırttı 28 yaşında adı açıklanmayan bir kadın ve 29 yaşındaki erkek arkadaşı tarihi İtalyan merdivenlerinden Cuma akşamı elektrikli scooter ile inerken bir anda kadının elektrikli scooterı merdivenlerden hızla fırlattığı görülüyor.

Tarihi İspanyol merdivenlerine elektrikli scooter fırlattı! 25 bin dolarlık hasara neden olduPara cezasına çarptırılan çiftin ABD'li turist çiftin İspanyol merdivenlerine girişi de yasaklandı. 

İtalyan basınında yer alan haberlerde kadının eğlence için fırlattığı ve scooterı 3 kez aşağı attığı iddia ediliyor. ABD’li turistin neden böyle bir şey yaptığı henüz açıklanmazken, mermer merdivenlerde çatlaklar oluştu. Hasarın 25 bin dolarlık hasara neden olduğu bildirildi.

Turist çift polis tarafından gözaltına alındı. Para cezasına çarptırılan çiftin İspanyol merdivenlerine girişi de yasaklandı.  


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...